Premýšľate nad vianočnými darčekmi? Inšpirujte sa našimi tipmi!


Darujte zážitok

Samozrejme, každý si rád nájde pod stromčekom nový pár ponožiek, pyžamo či sadu hrnčekov, no tieto darčeky spadajú do kategórie “neohúri ani neurazí”. Ak chcete naozaj prekvapiť, darujte vašim blízkym niečo, z čoho budú mať reálne úžitok – zážitok. Kto ich nemá rád? Všetci sa z času na čas potrebujú vymaniť z pracovného stereotypu a každodenných povinností. Zážitky predstavujú skvelý spôsob, ako sa odreagovať. Okrem toho si z nich ľudia odnesú pekné spomienky.

 

A nie, zážitok nemusí hneď znamenať tandemový zoskok padákom či let balónom. Adrenalín každému nevonia. No to, čo si väčšina ľudí praje, je hýčkanie a relax, pri ktorom zabudnú na všetky starosti. Takže…čo vám odporúčame?

Privátny wellness s partnerom

Ak máte polovičku, darujte si relaxačno-oddychový pobyt v podobe privátneho wellnessu. Prízvukujeme slovo privátny, nakoľko wellness centrá bývajú v zimnom období preplnené takže návštevníci majú často problém uvoľniť sa. Oddych v súkromí je na nezaplatenie. Zima je na tieto procedúry ako stvorená. Keď vonku sneží alebo mrzne, nie je nič lepšie, ako si dopriať rozmaznávanie. V Lilawadi salónoch vám je k dispozícii parná, bylinková a infra sauna a samozrejmosťou je relaxačná vírivka s masážnymi tryskami a podsvietením. 

Zachránite to darčekovou poukážkou na masáž

Ďalším skvelým tipom je obdarovať blízkych darčekovou poukážkou alebo permanentkou na masáž. Obzvlášť tých, ktorí vám každý rok pred Vianocami povedia, že nevyžadujú žiadne darčeky, iba vašu prítomnosť. Napriek tomu ich chcete potešiť niečím pekným. 

 

Darčeková poukážka na masáž je vhodná aj pre toho, kto už má podľa jeho slov všetko. Nekupujte zbytočnosti len zo slušnosti. Darčekom v podobe relaxu dotyčnému ukážete, že ste si dali záležať na výbere a nenakupovali na poslednú chvíľu. Je len na vás, či to bude reflexná masáž nôh, olejová relaxačná masáž alebo tradičná thajská masáž. 

Kozmetické procedúry

Pokiaľ hľadáte vhodný darček pre dámy, jednoznačne ich poteší kozmetické ošetrenie. Všetky sa chcú cítiť krásne, omladene a sviežo, no v dnešnej uponáhľanej dobe si viaceré ženy na seba nedokážu nájsť čas. Práca, starostlivosť o domácnosť a rodinu sú časovo náročné aktivity. Ukážte svoje drahej, že si zaslúži chvíľku pre seba. Potešte ju napríklad hĺbkovým čistením, maderoterapiou alebo omladzovacou procedúrou a uvidíte, aká bude šťastná. 

 

Veríme, že vám naše tipy na vianočné darčeky pomohli a tento rok to budete mať s ich nákupom o čosi jednoduchšie. V prípade, že vás zaujal náš wellness alebo thajská masáž, Bratislava je plná salónov Lilawadi, kde sa o vás a obdarovaných pekne postaráme. Pre viac informácií kliknite na záložky darčekové poukážky alebo permanentky.