Masáž doma alebo v masážnom salóne?


Súčasná doba ponúka veľa možností, ako si vychutnať kvalitnú a uvoľňujúcu masáž. Nanešťastie, mnoho ľudí nemá dostatok času navštíviť masážny salón, a preto si ju doprajú doma. Samozrejme, že bezpečná a účinná masáž nepôjde bez profesionálneho maséra. Prinajhoršom vás môže masírovať partner, ale účinok nebude taký, aký by mal byť

 

Aké sú výhody domácej masáže?

 

Existuje veľa masérov, ktorí za svojimi klientmi jazdia priamo domov. Dôvody môžu byť rôzne, najčastejšie ide o začiatočníkov alebo ľudí, ktorí berú masérske služby ako „side job” a potrebujú sa viac zabehnúť ešte predtým, než sa pustia do otvorenia vlastného salónu. 

 

Ušetríte čas

Dochádzanie autom či autobusom vám môže odkrojiť veľa času a to najmä vtedy, ak je váš termín v masážnom salóne okolo obeda, kedy zvykne byť najväčšia premávka. Vďaka domácej masáži sa nemusíte nikam ponáhľať a žiadna dopravná zápcha vás nevyvedie z miery.

 

Viac sa uvoľníte

Doma sa každý cíti pohodlne, a preto sa v prípade tejto masáže prirodzene uvoľní a zabudne na všetok stres a napätie. Je ľahké nechať sa rozptýliť okolím, ak sa nenachádzate vo svojom hniezdočku a rušia vás okolité situácie. Vaše zmysly sú jasnejšie a procedúru si môžete užiť na 100 %. 

 

Kvalitnejšia masáž

Je bežné, že ak navštevujete klasické salóny, kde maséri pracujú ako na bežiacom páse, nebude masáž taká kvalitná. Napríklad v Lilawadi vám masérka venuje celú svoju pozornosť a nevynechá ani kúsok stuhnutej chrbtice. Masér, ktorý vás navštívi priamo doma sa plne koncentruje len na vás a vaše ťažkosti. 

 

Môžete si prispôsobiť prostredie

Je len na vás, akú hudbu budete pri masáži počúvať. Takisto máte v rukách výber vonných esencií a sviečok, pokiaľ si potrpíte na dokonalú uvoľnenú atmosféru.

 

Masáž v salóne

Je dôležité vedieť, komu sa zveríte do rúk. Nie je masér ako masér. Ako sme už spomenuli, existujú salóny, ktoré skôr presadzujú kvantitu ako kvalitu. To sa vám v Lilawadi určite nestane. U nás pracujú šikovné thajské masérky s dlhoročnými skúsenosťami a poskytnú vám luxusnú masáž podľa vášho výberu. K dispozícii je tradičná thajská masáž, thajská aroma masáž, hot stone aroma masáž, horúca herbálna masáž a veľa ďalších. Celú ponuku masáží si môžete pozrieť tu.

 

Čo viac preferujete vy? Radšej ostanete v pohodlí domova, alebo potrebujete vypnúť myšlienky v príjemnom salóne, kde sa budete cítiť ako v bavlnke?