Problém s hanblivosťou pri masáži? Tradičná thajská masáž je pre vás to pravé


Väčšine ľudí sa pri predstave, že ich niekto masíruje, vybavia príjemné pocity a túžba po relaxácii. Na druhej strane existuje aj veľa takých, ktorí masáž považujú za zásah do ich intimity a prirodzene cítia hanbu. Patríte aj vy do tejto skupiny ľudí? Ako sa uvoľniť a zahodiť ostych?


 

Ak ste doposiaľ neabsolvovali žiadnu masáž, je pochopiteľné, že sa cítite neisto. No bolestivý chrbát, stuhnutosť tela či problémy s flexibilitou vás k tomu už pomaly, ale isto tlačia. Nenechajte vašu hanblivosť, aby vám zabránila konečne si oddýchnuť a dopriať uvoľnenie. Pocity hanby zvyknú pominúť hneď, ako sa vás privíta príjemný kvalifikovaný a profesionálny masážny terapeut. 

 

U nás v Lilawadi majú všetky masérky za sebou dlhoročné skúsenosti a za ten čas mali možnosť stretnúť rôznych ľudí. Ak sa z nejakého dôvodu hanbíte, alebo máte nejaké otázky, neváhajte sa ich čokoľvek opýtať. Ony sú tu na to, aby vám poskytli bezpečný zážitok bez akéhokoľvek súdenia. 

 

Tradičná thajská masáž je pre hanblivých ľudí správnou voľbou

Prečo? Pretože pri klasickej masáži by ste sa museli vyzliecť a s tým má veľa ľudí problém. Dôvody sú rôzne. Niekto sa hanbí za svoju nadváhu, znamienka, strie, tmavé ochlpenie, pigmentové škvrny či jazvičky po akné, aj keď ide o úplne normálne veci. 

 

Faktom je, že druhí ľudia (a obzvlášť maséri) tieto chybičky krásy ani nepovažujú za niečo, za čo by ste sa mali hanbiť. My, ľudia, naše nedokonalosti veľakrát v mysli analyzujeme a považujeme ich za katastrofu. Výhodou tradičnej thajskej masáže je, že počas celej terapie máte na sebe pohodlné oblečenie, takže žiadna nahota či nepríjemné pocity nehrozia

 

Samozrejme, že okrem tohto druhu thajskej masáže si môžete vybrať aj napríkad olejovú aroma masáž, masáž chodidiel, masáž pre tehuľky a iné.  Ak vás ani tieto slová neupokojili, prečítajte si nasledujúce riadky o tom, ako sa môžete hanblivosti zbaviť. 

 

Dostavte sa na terapiu v predstihu

Stresu, napätiu a nepríjemným pocitom sa môžete vyhnúť aj tak, že na masáž prídete o trochu skôr. Sami viete, že keď sa niekam ponáhľate, alebo nestíhate prísť načas, cítite sa potom zahanbene a rozladene. S týmito pocitmi sa potom uvoľníte ťažšie, ako keď sa na sedenie dostavíte v psychickej pohode.

 

Komunikujte

Pred samotnou terapiou s vami masérka prehodí pár slov o vašom zdravotnom stave a problémoch, ktoré vás trápia, aby vedela, čo presne potrebujete. Komunikácia je základ. Tento úvodný rozhovor vás uvoľní a budete sa cítiť o niečo komfortnejšie. Ak máte akékoľvek pochybnosti o určitej technike, radšej nemlčte a zdôverte sa s ňou s vašimi obavami. To isté platí pri samotnej masáži. Ak cítite diskomfort, bolesť, alebo ste štekliví, ozvite sa. Dostavili ste sa tam predsa s tým, že odídete uvoľnení. Ako sa hovorí: „Náš zákazník = náš pán.” 

 

Thajská masáž (Bratislava) v Lilawadi bude pre vás príjemným a uvoľňujúcim zážitkom. Ak sa už dlho odhodlávate, poďte ku nám prekonať ostych a uvidíte, ako si to zamilujete.