Kolagénová maska na tvár na zmiernenie známok starnutia


Ako funguje kolagén?  

Kolagén je bielkovina, ktorá sa vo veľkom množstve nachádza v našom organizme, niekedy sa nazýva aj lepidlo buniek. Jeho hlavnou funkciou je omladenie pleti, no tiež pomáha pri chudnutí. Bez optimálnej hladiny kolagénu pleť pôsobí sucho, fádne a vyťahane. Pre mladistvý vzhľad by ste si ho mali dopriať zvnútra i zvonku. 

Prečo vznikajú vrásky? 

Medzi základné príčiny patrí toto:

  • vystavenie slnku,
  • mimika tváre,
  • nesprávna poloha počas spánku,
  • znečistené ovzdušie,
  • vystavenie elektrosmogu,
  • nezdravá životospráva,
  • priveľa cukru,
  • nedostatok estrogénov.

 

Asi vám je jasné, že na navrátenie sviežeho vzhľadu a vyživenej pleti vám nepostačí len samotná kolagénová maska, no aj po nej uvidíte na pleti pozitívne zmeny. Nezabúdajte sa však držať zdravého životného štýlu.

Ako funguje kolagénová maska?

V Lilawadi si okrem tradičnej thajskej masáže či wellness môžete dopriať aj bio kolagénovú masku so zlatom. Účinne hydratuje, omladzuje a do hĺbky vyživuje citlivú i suchú pokožku. Vďaka obsahu antioxidantov, vitamínov a bielkovín bojuje proti voľným radikálom a zmierňuje predčasné známky starnutia. Pomôcť môže aj slečnám či dámam s akné alebo jazvičkami. 

 

Všetky aktívne látky spolu so zlatom stabilizujú hladinu kolagénu a zabraňujú oslabeniu svalov na tvári. Keďže maska funguje ako ochrana pred mrazom a slnkom, môžete si ju dopriať v lete i v zime bez obmedzení. Momentálne na našu pleť striehnu veľmi nízke teploty a v lete ich vystrieda vysušovanie silným slnečným žiarením. 

 

Kolagén s nanočasticami zlata pomáhajú zadržiavať vlhkosť v pokožke, takže zabraňujú jej vysušovaniu. To sa prejavuje šupinkami, pnutím, svrbením. Niekedy môžete mať pocit, že je vaša pokožka príliš drsná. 


Po aplikácii bude vyhladená, jemná a pekne napnutá. Bez ohľadu na vek pocítite a uvidíte pozitívny efekt. Vedeli ste, že o účinkoch zlata vedela už Kleopatra? Zlato má v kozmetickom priemysle tisícročnú tradíciu a používa sa dodnes. Na omladenie pleti hneď nemusíte utekať na drahé invazívne procedúry. Doprajte si u nás masáž tváre proti vráskam s výživnou kolagénovou maskou a nechajte vašu pleť žiariť.